• Cat de important este plicul colorat la invitatia de nunta?

  Marţi, 3 mai 2022

  Invitatie nunta cu plic colorat

   

  Toate informatiile pe care le regasim pe invitatie sunt foarte importante, cum ar fi locul de desfășurare și ținuta de nuntă, există un detaliu care are o importanță surprinzătoare, și anume papetaria. Poate că v-ați întrebat la un moment dat: "Cât de importante sunt invitațiile de nuntă (și plicurile care le însoțește), de fapt?". Se pare că foarte.


  "Papetăria este primul și ultimul lucru pe care îl ating oaspeții, de la invitația de confirmare a datei până la felicitările de mulțumire, și este cea mai bună modalitate de a comunica cine ești și cum va arăta și cum se va simți nunta ta", spune Rizea Aurora, proprietar și director de creație la Craftoteca.ro.
  În primul rând, papetăria dvs. le permite oaspeților să știe la ce să se aștepte. Aceasta comunică informații esențiale, cum ar fi locul în care se va desfășura evenimentul, ora la care va avea loc și care este codul vestimentar.


  Dar face și mai mult decât atât. "De asemenea, ofera informații despre stilul, personalitatea și povestea de dragoste a cuplului", explică Aurora. Deoarece papetăria este atât de vasta – ea include invitații,  semne de bun venit, meniuri, numere de masă și multe altele - oferă cuplurilor oportunități nesfârșite de a împărtăși informații. Cu ajutorul articolelor de papetărie, puteți include detalii din serialul de televiziune preferat, locurile preferate de întâlnire sau istoria relației. Toate aceste informatii importante pentru voi, îi vor ajuta pe invitații tăi să se simtă mai conectați cu tine în ziua nunții - făcând evenimentul și mai special.


  Din moment ce papetăria atinge atât de multe părți ale nunții tale, este important să o păstrezi coerentă. Nu trebuie să se potrivească exact, dar ar trebui să se potrivească împreună și în cadrul designului evenimentului tău. Vă recomandăm să achiziționați papetăria cu grija astfel incat plicurile colorate sa completeze invitatia de nuna.
  e-marturii.ro oferă toată papetăria de care aveți nevoie pentru a vă completa ziua nunții.

Detalii firma

Online Global Image Srl
J40/6332/2013
CUI RO31654501
Capital social 200 Lei
Adresa: Strada Cobadin, nr 5, Bucuresti

Numar infochiosk ANSPDCP 569481794443