• Culoarea schimba tonul intalnirii

  Vineri, 27 octombrie 2017

  plicuri colorate  

     Pana la urma, totul tine de culoare atunci cand vine vorba de plicuri, si din acest motiv noi consideram acest mic detaliu absolut necesar.❗❗

     Daca doriti sa aveti parte de un eveniment mai simplu, un eveniment la care doriti sa va distrati, atunci este mult mai convenabil sa folositi plicuri galbene. Culoarea galben este deseori asociata cu fericirea si cu entuziasmul, motiv pentru care aceasta culoare este perfecta pentru aceste tipuri de intalniri.

     Daca doriti sa invitati niste prieteni si niste rude la un botez atunci trebuie neaparat sa folositi un plic de culoarea verde-deschis. Noi va sugeram sa folositi verde-lamaie, deoarece verdele este deseori asociat cu viata, armonia si fertilitatea. In cele din urma, pentru persoanele speciale (cavalerii de onoare, domnisoarele de onoare, etc.) ar trebui sa adaugati niste culoare pe plic (etichete sau personalizarea plicurilor cu un mesaj unic).

     De exemplu, fie folositi culoarea lor preferata, fie adaugati un pic de alb pe plic pentru a le arata ca sunt speciali. Acest mic gest poate arata ca va pasa mult de acea persoana si doriti ca el sau ea sa vina neaparat la acest eveniment.

     Totul tine de aceste mici detalii, si din acest motiv alegerea unui plic perfect pentru dumneavoastra poate fi foarte dificil.

     Tot ce puteti face este sa gasiti exact culoarea perfecta pentru evenimentul pe care il sarbatoriti, dimensiunea potrivita care arata exact seriozitatea intalnirii, si in cele din urma, cui veti trimite aceste plicuri. Noi va uram succes, si speram ca acest scurt articol v-a ajutat.

  eMarturii

Detalii firma

Online Global Image Srl
J40/6332/2013
CUI RO31654501
Capital social 200 Lei
Adresa: Strada Cobadin, nr 5, Bucuresti

Numar infochiosk ANSPDCP 569481794443