• Cum Sa Alegi Plicul Potrivit Pentru Tine

  Marţi, 17 octombrie 2017

  plicuri colorate

         Momentele speciale din viata noastra merita sa fie sarbatorite indeplin cu cei dragi, motiv pentru care avem nevoie de un plic potrivit care sa prezinte necesitatea aparitiei persoanelor dragi la acel eveniment.

         Nu putem pur si simplu sa avem un plic negru cu o fundita rosie atunci cand sarbatorim o zi de nastere sau nu putem sa avem un plic verde cu o fundita neagra atunci cand vrem sa chemam pe cineva la nunta noastra, si din acest motiv am decis ca sa scriem acest scurt articol in care va vom prezenta exact cum sa va alegeti plicul potrivit pentru dumneavoastra.

  Ce anume sarbatoriti?

  emarturii nunta botez

         Aceasta este intreabarea pe care trebuie sa v-o puneti atunci cand decideti ce tip de plic doriti sa inmanati musafirilor.

         Daca doriti sa invitati niste musafiri la o nunta aveti nevoie de un plic roz, cel mai probabil unul rosu-aprins, pentru a arata faptul ca este o intalnire speciala ce are de-a face cu iubirea, rosul fiind cunoscut ca si culoarea pasiunii si a dragostei.

          Daca doriti ca sa invitati niste prieteni la un botez atunci noi va sugeram sa folositi plicuri de culoarea albastra, si in caz ca doriti ca sa va aratati intentia instant va sugeram ca sa achizitionati niste plicuri mai mici, si patrate, de dimensiunea 82 x 113mm.

          De cele mai multe ori, plicurile mai mici sugereaza o intalnire mai casual, in care nu trebuiesc neaparat cumparate haine luxoase, ci haine obisnuite, pe care le purtam in fiecare zi.

   

Detalii firma

Online Global Image Srl
J40/6332/2013
CUI RO31654501
Capital social 200 Lei
Adresa: Strada Cobadin, nr 5, Bucuresti

Numar infochiosk ANSPDCP 569481794443